Je eigen unieke velgen

Als je je auto wilt pimpen zijn unieke velgen vaak het gaafst. Je kan je velgen die hebt natuurlijk customizen, maar deze zijn meestal erg simpel en zien er qua design niet mooi uit. Dan kan je het beste gebruikte velgen kopen. MW Wheels verkoopt gebruikte velgen en banden van Porsche, Mercedes, Audi en BMW.

Grootte

Als je unieke velgen wilt moet je natuurlijk eerst kiezen uit de grootte van de velgen. Ga je voor 17”, 18” of 19” velgen? Hiermee kies je dus ook de grootte van je band zelf. Met een 17” velg heb je een grotere band dan met een 19” velg. Grotere velgen vallen namelijk meer op dan kleinere velgen. Bij autoshows ziet dit er weer gaver uit.

Kleur

Een mooie kleur velgen is ook belangrijk voor een gepimpte auto. Je kan voor elke kleur kiezen die maar bestaat. Als je hem echt mooi bij je auto wilt laten passen dan kan je bijvoorbeeld gaan voor zwarte velgen. Deze passen bij vrijwel elke kleur auto. Wil je opvallen? Ga dan voor velgen met een opvallende kleur zoals goud, wit, blauw, rood, etc. Met dit soort velgen valt je auto veel meer op dan een zwarte of simpele grijs/zilvere velgen.

Banden

Een goede set banden moet ook bij de juiste velg passen. Want niet alleen velgen maken een auto mooi. De banden passen er ook bij. Als je voor een snelle auto wil gaan zoek je banden op die een hoge snelheid kunnen weerstaan. Je kan er ook voor kiezen om een gave witte streep op je band te plaatsen. Dit laat je velg ook weer opvallen.

Materiaal

Het materiaal van een velg is ook belangrijk. Je kan kiezen voor een gegoten velg, maar deze zijn altijd wat zwaarder. Hierdoor kan je minder snel op je topsnelheid komen of misschien niet eens halen. Je kan er daarvoor kiezen om voor een forged velg te gaan. Deze wordt met de hand geslepen tot jouw eigen design. Zo weet je zeker dat je een eigen velg hebt die niemand anders heeft.