Opel occasion in Etten-Leur

Gratis Uw Auto Verkopen heeft een ruime keuze aan verschillende occasions van verschillende automerken. Wij hebben dan ook een hoop Opels voor u om uit te kiezen. Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands Opel kunt u gemakkelijk in ons zoeksysteem filteren op Opel, waardoor u al onze beschikbare Opels op dat moment kunt zien.

Opel: een auto met geschiedenis

Het merk Opel heeft een rijke geschiedenis. Wij kennen het merk voornamelijk van auto’s, maar het merk begon in 1862 met het produceren van naaimachines. Na de naaimachines produceerde het merk eerst nog fietsen en motorfietsen. Hierna bracht Opel zijn eerste gemotoriseerde auto uit: de patentmotorwagen ‘System Lutzmann’. Vervolgens is het balletje gaan rollen en inmiddels is Opel een bekend merk dat zich goed gevestigd heeft in de huidige markt.

Neem contact op

24/7 Bereikbaar

Ruim aanbod

Gemakkelijk vekocht

Op zoek naar een Opel-dealer in Etten-Leur?

Dan staat Gratis Uw Auto Verkopen voor u klaar! Hebt u een mooie Opel op onze website gezien die u graag eens in het echt zou bekijken en daar dan ook een proefrit mee zou willen maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt ook altijd even bellen of ons een WhatsApp’je sturen. Zo weet u zeker dat we aanwezig zijn en dat we niet net op pad zijn om onze voorraad aan te vullen. Wanneer u een auto van ons komt bekijken, zullen wij u niet aanklampen met opdringerige verkooppraatjes. Bij ons krijgt u goed advies, waar u altijd wat aan hebt. We zien u graag binnenkort in onze winkel!