Beste manieren om je auto te pimpen

Je kan je auto op zoveel verschillende manieren pimpen: een betere motor, een andere uitlaat, andere velgen, etc. Maar een van dingen waar je echt goed mee kan opvallen is het wrappen van je auto. In dit artikel krijg jij de beste tips te weten hoe je je auto kunt pimpen.

Gooi er een andere motor in

Misschien wel het eerste waar je aan denkt om je auto te pimpen is het veranderen van de motor. Als je namelijk een krachtigere motor hebt trekt je auto veel sneller op en heeft deze ook een hogere topsnelheid. Ook kun je een harder geluid krijgen. Dit merk je vooral als je overstapt van een V6 motor naar een V8.

Nieuwe velgen

Een hele simpele maar effectieve manier om je auto te pimpen is het aanbrengen van nieuwe velgen. Vaak kunnen de standaard velgen op een auto saai en simpel zijn. Met gepimpte velgen is dit verleden tijd. Een hele simpele manier om je velgen te pimpen is het een andere kleur geven. Van het eenvoudige zilver naar zwart bijvoorbeeld. Ook kan je voor een totaal ander model gaan.

Installeer een spoiler

Met een spoiler val je ook enorm veel op. Je kan ervoor kiezen om een grote spoiler te installeren om goed op te vallen. En als je een auto hebt waar je af en toe op het circuit mee rond gaat rijden brengt een grotere spoiler meer downforce met zich mee. Als je niet een grote spoiler wilt hebben kan je natuurlijk een kleinere spoiler pakken zodat je minder opvalt maar toch je auto hebt gepimpt.

Een andere kleur geven

De meest effectieve manier om je auto te pimpen is het een andere kleur geven. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om van de simpele blauwe, grijze of zwarte kleur naar een gave mat groen, metallic rood of een combinatie van verschillende kleuren.

Wrap je auto

Wat ook een goede optie is om je auto te laten pimpen is door hem te wrappen. Met een wrap kun je elke kant op. Je kan ervoor kiezen om iets totaals anders te doen. Bijvoorbeeld wat Enzo Knol had gedaan: zijn auto gewrapped in de kleuren en met het logo van het tractormerk John Deere.  Natuurlijk hoef je niet zo ver te gaan net zoals Enzo. Je kan er ook voor kiezen om je auto eerst rood te laten spuiten en daarna kleinere zwarte vlakken te laten wrappen zodat het lijkt alsof je rode lijnen hebt.