Peugeot occasion in Etten-Leur

Gratis Uw Auto Verkopen heeft een ruime keuze aan verschillende occasions van verschillende automerken. Wij hebben dan ook een hoop Peugeots voor u om uit te kiezen. Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands Opel kunt u gemakkelijk in ons zoeksysteem filteren op Opel, waardoor u al onze beschikbare Opels op dat moment kunt zien.

Peugeot: een vliegensvlugge auto

Peugeot maakte gelijk een vliegende start en had na de start van het werk al snel een hoop personeel in dienst. Het bedrijf bracht in 1889 echter pas zijn eerste auto uit. Dit was de eerste en laatste stoomaangedreven auto van Peugeot. In 1891 kwam de productie van de auto’s echt op gang en in 1892 maakte het merk zijn eerste stappen in de autosport. In dat jaar won Peugeot de toen enorm bekende race Parijs – Rouen. In 1913 won Peugeot de 500 miles in Indianapolis. Inmiddels is Peugeot zowel in de autosport als voor de particulier een populair merk en produceert het bedrijf betrouwbare auto’s die lang mee gaan. 

Neem contact op

24/7 Bereikbaar

Ruim aanbod

Gemakkelijk vekocht

Op zoek naar een Peugeot dealer in Etten-Leur?

Dan staat Gratis Uw Auto Verkopen voor u klaar! Hebt u een mooie Peugeot op onze website gezien die u graag eens in het echt zou bekijken en daar dan ook een proefrit mee zou willen maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt ook altijd even bellen of ons een WhatsApp’je sturen. Zo weet u zeker dat we aanwezig zijn en dat we niet net op pad zijn om onze voorraad aan te vullen. Wanneer u een auto van ons komt bekijken, zullen wij u niet aanklampen met opdringerige verkooppraatjes. Bij ons krijgt u goed advies, waar u altijd wat aan hebt. We zien u graag binnenkort in onze winkel!