Hoe om te gaan met lage biedingen op jouw kapotte auto?

Heb je recentelijk een forse aanrijding gehad? Ben je bijvoorbeeld hard tegen een object geknald? Of ben je in een kettingbotsing terechtgekomen? Een ongeluk zit in het verkeer helaas in een klein hoekje. Met een beetje pech schrijf je jouw auto dan ook tijdens één botsing volledig af. Als je eenmaal een kapotte auto hebt, is het lastig om hier nog van af te komen. Of beter gezegd; om hier nog een goed bod voor te ontvangen. Bij Autoinkoopbv.nl kun je van een goed bod uitgaan, maar daar houdt het dan ook wel bij op. Veel andere opkopers bieden onwijs lage prijzen voor jouw kapotte auto. Hoe je nou het beste met dergelijke biedingen om kunt gaan, lees je hieronder.

 

Doe een tegenbod

Ontvang je vanuit een bepaalde partij een behoorlijk laag bod? Dan kun je ervoor kiezen om een tegenbod te doen. Een tegenbod dat in de buurt komt van de door jou gewenste bieding. Mogelijk gaat de bieder met jouw tegenbod mee, waardoor je jouw kapotte auto alsnog tegen het gewenste bedrag weet te verkopen.

 

Het bod volledig negeren

Gaat het ontvangen bod echt helemaal nergens over? Dan kun je er ook voor kiezen om het bod volledig te negeren. In dat geval besteed je hier verder geen tijd en aandacht meer aan; dat is dan ook direct duidelijk voor de bieder. Je kunt je alleen afvragen of dit een wenselijke manier van handelen is. Het is immers wel zo netjes om aan te geven dat het bod absoluut niet in de buurt komt van de vraagprijs.

 

Neem contact op met lokale opkopers

Blijven de gewenste biedingen uit? Dan kun je het ook over een andere boeg gooien. In dat geval is het interessant om lokale opkopers te benaderen. Ben je bijvoorbeeld in de provincie Noord-Brabant actief? Kies dan voor auto inkoop Breda en neem contact op met opkopers uit de buurt van Breda. De kans is groot dat deze opkopers alsnog het gewenste bod op jouw auto uitbrengen. Gezien de geografische voordelen is de opkoper ook nog in staat om de auto snel op te halen. Een win-win situatie voor jou dus!