Verkoop uw auto gratis voor de beste PRIJS!

Wat is mijn auto waard?

Wat-is-mijn-auto-waard

Wat is uw auto eigenlijk waard? U komt er pas achter wanneer u de auto te koop zet of laat taxeren, wat dus eigenlijk betekent dat een ander de auto voor u gaat aanbieden en terugkomt met een prijs. Vaak zitten hier kosten aan verbonden waar u niet op zit te wachten. Bij ons kunt u elke auto gratis aanmelden. U adverteert dus kosteloos zonder enige verplichtingen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de auto aan te melden in ons systeem en u kunt vervolgens vanuit uw luie stoel een bieding afwachten.

 

Dagwaarde auto

 

Vaak wilt u eerst weten wat de auto zou kunnen opleveren wanneer u ‘m verkoopt. Gratisuwautoverkopen.nl begrijpt dat u niet direct gebonden wilt zijn aan een bod. Daarom kunt u bij ons uw auto gratis aanmelden. Uw auto zal vervolgens vrijblijvend mee worden genomen in een veiling waarop afnemers uit heel Nederland actief zijn. Hierdoor kunnen wij met 99,9% zekerheid zeggen dat er op elke auto in ons systeem geboden wordt. Deze bieding wordt u altijd voorgelegd, mits het geen “onzinbieding” is zoals wij dat noemen. Wij gaan u namelijk niet lastig vallen met een bieding die ver onder uw verwachting is. U kunt vervolgens zelf bepalen of u hiermee akkoord gaat of niet. De bal blijft altijd in uw positie.

 

Waarde auto

 

Hoe ligt uw auto eigenlijk in de markt? U kunt ervoor kiezen om de auto aan een particulier te verkopen. Vaak zijn de biedingen hoger, echter zijn ze niet gegarandeerd. Wanneer u een bieding krijgt van Gratisuwautoverkopen.nl, mag u ervan uitgaan dat het geboden bedrag gegarandeerd is. Wij werken enkel met autohandelaren die wij 100% vertrouwen en die actief zijn door heel Nederland. Op basis hiervan kunnen wij een bepaalde garantie geven, wat ons tevens ook onderscheidt van de concurrentie.

De dagwaarde van uw auto wordt bepaald door de conditie van het voertuig. U bent zeker niet de enige die vandaag bijvoorbeeld uw Audi gaat verkopen. Daarom wordt er door de afnemers gekeken naar de vraagprijs van andere vergelijkbare modellen op het internet. Op basis van deze informatie zullen zij een reëel bod doen op uw auto. U bepaalt vervolgens zelf of u hiermee akkoord gaat.