Verkoop uw auto gratis voor de beste PRIJS!

Tweet Gratisuwautoverkopen

Twitter

Tweet Gratisuwautoverkopen. Volg ons nu ook op Twitter voor het laatste autonieuws, leuke feitjes of kom in contact met een van onze medewerkers. Vanaf vandaag online @Autoaanmelden #gratisuwautoverkopen.

 

Volg ons vanaf vandaag op ook Twitter. U kunt ons vinden @AutoAanmelden. Door de pagina te volgen blijft u op de hoogte van het laatste autonieuws, leuke feitjes en kunt u natuurlijk in contact komen met een van onze medewerkers. U kunt ons rechtstreeks bereiken via de de pagina of tweet met #gratisuwautoverkopen.

Feedback

Gratisuwautoverkopen staat open voor feedback en wij vragen u dan ook om dit via onze Facebook- of Twitterpagina te doen. Heeft u vragen/opmerkingen/suggesties of bent u ontevreden? Laat het ons weten. Wanneer nodig nemen we persoonlijk contact met u op.

Bent u tevreden over de service? Dan horen wij dit natuurlijk ook graag van u. We stellen aanbevelingen enorm op prijs en werken in de toekomst natuurlijk graag weer samen met u.

 

Bij vragen betreft de verkoop van uw auto verwijzen we u naar de contactgegevens op de website.

Prijzen

In de toekomst zullen we net als op onze Facebookpagina bij verscheidene mijlpalen leuke prijzen gaan weggeven. Mis dit niet en volg ons via onze sociale kanalen.