Verkoop uw auto gratis voor de beste PRIJS!

Volg ons op Facebook!

Een pagina op Facebook kon natuurlijk niet achterblijven. Met behulp van deze pagina krijgen wij een beeld van de mensen die bekend zijn met ons systeem. Gratisuwautoverkopen.nl wil een bereik creëren tot in elke uithoek in Nederland en daarvoor is Facebook een uitstekend medium.

Screenshot FB pagina
Natuurijk gaan we u niet alleen maar lastig vallen met nieuwsberichten. Wij willen namelijk ook graag weten wat u van Gratisuwautoverkopen.nl vindt. Dit kunt u op onze Facebookpagina doen. U vindt hier ook ervaringen van andere mensen die onlangs hun auto via Gratisuwautoverkopen.nl hebben verkocht.U kunt zich abonneren op onze pagina door de pagina te “liken” (volgen). Hierdoor krijgt u via nieuwsberichten de laatste updates  op uw eigen tijdlijn te zien. Het is geheel vrijblijvend en als beloning kunt u mee doen met leuke prijsvragen.

Alle ervaringen vormen hiermee een discussiegroep (forum) waarbij iedereen zijn of haar mening kan delen. Dit is zowel voor u als voor ons zeer nuttige informatie. Gratisuwautoverkopen.nl wilt zich in de toekomst natuurlijk blijven verbeteren en hoort dus ook graag hoe het beter kan.

Facebooklogo-01