Verkoop uw auto gratis voor de beste PRIJS!

Video: achter de schermen bij Max Verstappen

Red Bull TV heeft een zesdelige documentaire gemaakt over het verhaal van Max Verstappen bij het Formule 1-team van Toro Rosso. Bekijk hier de eerste beelden. 

Red Bull, natuurlijk bekend als de Oostenrijkse Energiedrankjesfabrikant, verzorgt naast de productie van drankjes ook videomateriaal voor de Formule 1 teams van Red Bull en het satellietteam Toro Rosso. Max Verstappen, pas getekend voor Toro Rosso, maakt op 21 maart zijn debuut in de Formule 1 in Australië.

 

Max-Verstappen-The-Next-Generation-su-Red-Bull-TV

De documentaire bestaat uit zes delen en neemt ons mee achter de schermen van het raceteam. We zien Max onder andere in de racesimulator en bij het halen van zijn superlicentie. Maar ook zien we oude beelden van het afgelopen seizoen in de Formule 3 en de training ter voorbereiding van het nieuwe seizoen in de Formule 1. Daarnaast een aantal interviews met zijn vader Jos, teambaas Christian Horner (Red Bull), talentscout Helmut Marko, teambaas Franz Tost (Toro Rosso) en een aantal coureurs zoals Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat en Mark Webber.

De documentaire, genaamd: Max Verstappen – The next generation, is al begonnen. Aflevering 1 staat al online en is hier te zien. Maandag 9 februari begint aflevering 2 en zal vervolgens elke maandag (t/m 9 maart) verder gaan op Red Bull TV.