Verkoop uw auto gratis voor de beste PRIJS!

Parkeren Schiphol onder de loep

Valetparkeren

Parkeerdienst Qube Valet bij Schiphol gebruikt uw auto voor privédoeleinden, zo meldt het programma Groeten van Max. Uit onderzoek zou zijn gebleken dat het bedrijf liegt over de service en dus misbruik maakt van uw eigendom. 

 

Groeten van Max zendt vanavond een uitzending uit waarop te zien is dat werknemers van Qube Valet, een parkeerdienst gelegen bij Schiphol, ernstig misbruik maken van uw auto. Het bedrijf biedt valetparkeren aan waarbij uw auto wordt weggereden door een personeelslid van het bedrijf vanaf de vertrekhal. Wanneer u terugkomt wordt de auto weer netjes voorgereden en kunt u snel weer vertrekken. De auto wordt intussen op een beveiligde parkeerplaats opgeslagen. Het is een concept overgenomen uit Amerika.

Nou blijkt dat mensen hun auto wel eens beschadigd terugkrijgen of dan wel een boete naderhand op hun deurmat ontvangen. De toevertrouwde auto’s zouden gebruikt worden voor privéritjes en daarnaast in een woonwijk geparkeerd worden zonder dat de eigenaar hier vanaf weet. Het programma van de NPO1 meent hier beelden van te hebben en deze zijn vanavond te zien.

Het is tevens niet de eerste keer dat het in het nieuws komt. Zo gaan er gelijksoortige verhalen rond op een forum van Radar en heeft het programma Kassa (van de Vara) zelfs beelden.