Verkoop uw auto gratis voor de beste PRIJS!

BMW produceert laadpalen voor elektrische auto’s

laden

Volgens persbureau Reuters zullen de eerste modellen volgend jaar getest worden in Duitsland. De palen zijn uitgerust met aansluitingen voor verschillende elektrische auto’s en stroomleveranciers. Momenteel zijn er 2 prototypes die in München, waar de autofabrikant gevestigd is, getest zullen worden. Hiermee wil BMW het rijden in elektrische auto’s stimuleren.

Bestuurders kunnen straks via een speciale app voor de stroom betalen die zij gebruiken om hun voertuig op te laden. Momenteel moeten bestuurders van elektrische auto’s naar speciale laadpunten rijden waar er niet veel van zijn. Hier moet volgens BMW verandering in komen.

Het is echter nog niet bekend of de gemeentes bereid zijn om hun lantaarnpalen te vervangen met die van BMW. Ook is het onduidelijk of de Duitse autofabrikant andere steden heeft benaderd met deze plannen.Bestuurders kunnen straks via een speciale app voor de stroom betalen die zij gebruiken om hun voertuig op te laden. Momenteel moeten bestuurders van elektrische auto’s naar speciale laadpunten rijden waar er niet veel van zijn. Hier moet volgens BMW verandering in komen.