Rolstoelbus te koop bij Freedom Auto Aanpassingen

Naast rolstoelauto’s bestaan er ook rolstoelbussen. Deze zijn net iets groter dan auto’s en hebben daardoor meer ruimte. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van meer personen of vervoeren van een grotere rolstoel of meer spullen. Heb je bijvoorbeeld een gezin waarin een kind een rolstoel gebruikt, dan is een rolstoelbus ideaal. Hier past het kind in de rolstoel in en daarnaast ook nog jij, je partner en eventuele andere kinderen. Of misschien wil je wel zelf als rolstoelgebruiker een busje besturen, bijvoorbeeld voor het vervoeren van je werk of hobby. Hoe en waarom dan ook: bij Freedom ben je aan het juiste adres voor een rolstoelbus.

Rolstoelbus kopen of huren

Bij Freedom kun je terecht voor een rolstoelbus. Deze kun je hier kopen of huren, oftewel leasen. Een rolstoelbus kopen is een hele investering. Denk hier daarom goed over na. Natuurlijk is een gratis proefrit voor de koop altijd mogelijk. Op zoek naar een iets goedkopere prijs en vind je een gebruikte maar nog steeds goede bus niet erg? Dan is een occasion rolstoelbus iets voor jou. Deze rolstoelbussen zijn al gebruikt. Door Freedom zijn ze weer zo goed als nieuw gemaakt. Je betaalt hier een goedkopere prijs voor. Ook kun je een rolstoelbus leasen. Dan kun je voor een bepaalde periode de auto huren en zo even proeven van hoe dat is.

Rolstoelbus op maat

Bij Freedom kijken we graag naar je voorkeuren en je situatie. Elke rolstoel en elke rolstoelgebruiker is anders. Samen met jou kijken we naar de ideale rolstoelbus voor jou. Of dit nu een kleine of grote bus is of een bus met zelfrijdersstoel of grotere achterbank is, bij Freedom helpen we je daar graag aan. Met onze advies en gratis keuzehulp helpen we je zo goed mogelijk aan een rolstoelbus op maat, zodat je kunt gaan genieten van de busritjes.