Verkoop uw auto gratis voor de beste PRIJS!

Auto overschrijven bij een kentekenloket

Kentekenbewijs

Uw auto verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Los van het feit dat u de auto bij Gratisuwautoverkopen geheel kosteloos en vrijblijvend kan aanbieden en dus verkopen, kunt u binnenkort ook de auto op meerdere plekken in Nederland overschrijven. Goed nieuws dus voor beide partijen. Stichting Kentekenloket wordt na PostNl en de RDW de derde instantie die erkend is om een auto te mogen vrijwaren. Welgeteld 400 nieuwe loketten worden verwacht in Nederland.

 

Auto overschrijven

 

U kent het wel. Nadat u uw auto heeft verkocht, of wanneer u een auto koopt, is de volgende stap de vrijwaring en eventueel overschrijving. Hiervoor kunt u nu nog terecht bij een PostNL-balie of bij de RDW zelf, maar daar komt verandering in. In Nederland zal het eerste kentekenloket deze maand geopend worden en de rest zal snel volgen. De exacte locatie van de kentekenloketten is nog onbekend. Logisch is natuurlijk in de buurt van autobedrijven, maar voor de particuliere verkoop maakt dat niets uit.

Door deze erkenning van de RDW is het vanaf heden mogelijk om uw auto over te schrijven op meer dan 1.300 locaties (eerder 900)!